BSA Fellowship Meeting 2019

BSA Fellowship Meeting

May 24 – May 26 2019

Big Sandy, Texas

Big Sandy Church of God

Please RSVP by emailing sabbathmeeting@gmail.com

Theme: “Sabbath History – Past, Present, and Future”

Featured Speakers:  Phil ArnoldTim KelleyBill Watson – Kelly McDonald, Jr. – Royce MitchellBryan BurrellJohn Merritt

 

Schedule of Events

(Doors will open 1 hour before first service)

Friday May24

7 pm – Introductions and fellowship

Saturday May 25

11 am – 12 pm – Session 1

15 minute break

12:15 – 1:15 pm – Session 2

15 minute break

1:30-2:30 pm – Session 3

30 minute break

3 pm – 4 pm – Sabbath Service (Session 4)

4 – 6 pm – Fellowship Meal

6 – 7:00 – Session 5

7:15 – 8:30 – Round Table Discussion

Sunday May 26

9 am – 10 am – Session 6

15 minute break

10:15 – 11:15 am – Session 7

15 minute break

11:30 – 12:30 pm – Session 8

12:30 – 2 pm – Fellowship meal

2:00 pm – 3:00 pm – Session 9

15 minute break

3:15 – 4:15 – Session 10

15 minute break

4:30 – 5:30 pm – Session 11

5:45 – 7:45 pm – Round Table

15 minute break

8:00- 8:30 pm – Closing remarks and dismissal